Chris Hemsworth Thor Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Hemsworth, az isteni Thor megformálója mostanában mindig akciósztárt alakít, a valóságban azonban lágyszívű édesapa, akit bármikor kenyérre ken pici lánya, India Rose.

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (+18)


A huszonnyolc éves, igen jó testű, nagyon szexi Chris csak pár hónapja lett apuka, de már most képtelen elszakadni kislányától. Nemrég az ausztrál sármőr feleségével, Elsa Pataky-val és anyósával, Cristinával töltött pár napot Madridban, és amíg a lányok shoppingoltak, a sztár vigyázott a picire. Az őket megpillantó asszonyok pedig csak olvadoztak: Chris a spanyol fővárosban járta az utcákat, izmos karjaiban pedig ott pihent aprócska lánya. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harmincöt éves Elsa is pompásan néz ki: alig két hónappal a szülés után ismét bomba formában van. Chris és nála hét évvel idősebb kedvese 2010-ben házasodtak össze. Chris ausztrál, Elsa édesapja spanyol, anyja pedig magyar-román származású.

Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon is!


Tipp! Annie Leibovitz sztárokról készült különleges fotói. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.