Ashton Kutcher Mila Kunis Macaulay Culkin Reszkessetek, betörők! kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre rosszabbul fest Macaulay Culkin, a Reszkessetek betörők! egykor nagyon népszerű gyereksztárja.

Kattints és nézd meg a legbefolyásosabb sztárcsemetéket!

A színész először csak fájdalomcsillapítókat szedett, de ma már a jóval keményebb szereknél tart, sőt, egy vezető amerikai bulvároldal szerint havi többezer dollárt költ drogokra. Barátai szerint heroinfüggő lett, és mellette még kétféle fájdalomcsillapítót is szed. "Mac valószínűleg haldoklik, hiszen a legkeményebb szereket szedi, ami végez vele. Komoly segítségre van szükségre, elvonóra kell mennie, különben hamarosan belehal a függőségébe" - vallotta a sztár egyik jó barátja.

A fiatal Culkin mindössze 15 éves volt, amikor a szülei elváltak, és a fiú felügyeleti jogáért kezdtek el harcolni egymással. Ez nagyon megviselte a fiatal színészt. 1998-ban feleségül vette Rachel Minert, de két év múlva el is váltak, és nem sokkal később jött Mila, aki ma már Ashton Kutcher kedvese.

Tipp! Magyar lány a legdögösebb olimpikon! Kattints a képekért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.