Nem titkolja tovább! Terhes az RTL Klub egykori műsorvezetője, Peller Mariann

műsorvezető Peller Mariann anya terhes RTL Klub gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann nem titkolózik tovább: elárulta, hogy kisbabát vár. A műsorvezető hamarosan visszatér a képernyőre, így mindenki láthatja majd a gömbölyödő pocakját.

Tipp! Akkor és most az RTL Klub sztárja!


"Nem titok már, hogy babát várok"
"Varázslatos érzés tudni, hogy anyuka leszek. Az első pillanattól beszélek a babához, és a forgatások mellett baba-mama jógára is járok. Ameddig csak tehetem, dolgozni fogok."

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Forrás: RTL Klub Sajtóklub

Tipp! Félisten az olimpián! Kattints a szexi képekért!


Hajfestés a terhesség alatt - Igen vagy nem?http://www.life.hu/szepulj/haj/20120806-hajfestes-a-terhesseg-alatt-a-fodrasz-velemenye-es-a-kismamak.htmlEgyértelműen a tudtunkra adta: a gyönyörű szupermodell nem titkolja tovább terhességéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120725-gisele-bundchen-nem-titkolja-tovabb-terhesseget.htmlTű kandikált ki egy terhes nő hasábólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120724-tut-felejtettek-egy-no-hasaban-terhessege-miatt-vette-eszre.htmlPalya Bea terhesen is szokott még fejenállnihttp://www.life.hu/legykepben/20120711-palya-bea-terhesen-mar-nem-fut-de-a-fejenallas-meg.htmlRubint Réka mindig terhesen érkezik haza a nyaralásból?http://www.life.hu/legykepben/20120711-rubint-reka-mindig-terhesen-erkezik-haza-a-nyaralasbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.