Bikiniben kapták le Jennifer Lopezt - Továbbra is tökéletes a sztármama alakja

alak fotó tökéletes bikini énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy South Beach-i szálloda uszodájában pihent ikergyermekeivel és fiatal kedvesével a 43 éves Jennifer Lopez. Az énekesnő bátran mutogatta tökéletes alakját, melyre valóban büszke lehet.

J.Lo Miamiban lépett fel, előtte pedig gyermekeivel és párjával, a 25 éves Casper Smarttal töltötte a napot a szállodai medence szélén. A sztár nem jött zavarba, amikor a fotósok kattintgatni kezdtek, kifogástalan alakját magabiztosan mutogatta a kíváncsi szemeknek.

Northfoto
Northfoto

Korábban felröppentek olyan hírek, miszerint Jennifer ráunt fiatal kedvesére. Casper nagyszerűen kijön az énekesnő 4 éves ikreivel, Maxszal és Emme-mel, viszont néha ő is úgy viselkedik, mint egy nagy gyerek. Emiatt persze a kicsik kifejezetten kedvelik őt, mert apjuk, Marc Anthony sosem játszott velük annyit, amint Smart. Most azonban úgy tűnik, Jennifer is adott egy újabb esélyt a kapcsolatnak, illetve a táncos fiúnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.