"Nem akarok arra a sorsra jutni, mint anyukám" - Stella McCartney retteg a ráktól

divattervező mellrák daganatos betegségek Stella McCartney félelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sir Paul McCartney divattervező lánya, Stella rendkívül sikeres az üzleti életben, van egy szerető férje és négy egészséges gyereke, mégis folyton azon rágódik, hogy édesanyjához hasonlóan ő maga is rákos lesz. Linda McCartney 15 évvel ezelőtt halt meg mellrákban.

Linda McCartney-nál 53 éves korában diagnosztizálták a mellrákot, és három évvel később bele is halt betegségébe. A 41 éves Stella a közelmúltban elkezdett aggódni, hogy mi lesz, ha a betegség egyszer csak nála is jelentkezik, ezért azonnal jelentkezett rákszűrésre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Stellát elsősorban a gyerekei miatt aggasztja a rák gondolata, bele sem mer gondolni, hogy mi lenne, ha a gyerekeket ilyen korán magukra hagyná. "Mindent megteszek a megelőzésért, rendszeresen járok szűrővizsgálatokra. Valójában rettegek a haláltól, de fontosnak tartom, hogy a jelen minden pillanatát megéljem" - nyilatkozta a The Sun újságírójának Stella.

"Édesanyám halála volt egész eddigi életem legmegrázóbb élménye. Még ma is rengeteget gondolok Lindára. Nagyon jó kapcsolatunk volt, és rengeteg dolgot köszönhetek neki. Sajnálom, hogy már nem érhette meg az üzleti sikereimet, pedig biztosan büszke lenne rám, különösen a brit olimpiai csapat formaruhájára, amit én terveztem" - mondta a divattervező.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Linda és Paul McCartney

Az üzleti élet mellett Stella a családi és anyai tennivalókat sem hanyagolja el, a lehető legnagyobb odafigyeléssel nevelgeti négy gyerekét, a hétéves Millert, a hatéves Bailey Lindát, a négyéves Beckettet és a kétéves Reiley-t. Ő maga főz a gyerekekre, elviszi őket az iskolába, óvodába, és este mesét olvas nekik.

Stella soha ki nem állhatta apja, Paul McCartney második feleségét, Heather Millst, akit négy évvel Linda halála után vett el a zenész, de a viharos válás után Paul harmadik feleségével, az amerikai Nancy Shevell-lel nagyon jól kijönnek.

"Édesanyám gyakran mondogatta, hogy az egészség nagy kincs. Számomra ennél igazabb és fontosabb mondás nem is létezik" - mondta Stella.

Beszorult a csúszdába a vidámparkban - ezután kezdett fogyókúrázni a megalázott lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120903-beszorult-a-brit-lany-a-floridai-vidampark-csuszdajaba-ezek.htmlValóban létrehoznak egy új, szuperképességű emberi fajt a jövőben?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-czeizel-endre-szerint-nem-kell-tartani-egy-uj-magasabbrendu-emberfaj.htmlÍgy spórolhatsz a rezsivel akár több ezer forintot havonta!http://www.life.hu/hazitunder/20120904-sporolasi-tippek-takarekos-izzok-aramtalanitas-hotukor-perlator.htmlIlyen, amikor felőröl a munkahelyi stresszhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120829-munkahelyi-stessz-okozta-kovetkezmenyek.htmlBikiniben kapták le Jennifer Lopezt - Továbbra is tökéletes a sztármama alakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120903-bikiniben-kaptak-le-jennifer-lopezt-tovabbra-is-tokeletes-a.htmlFelfaltak a patkányok egy koraszülött babát egy indiai kórházbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120903-eletet-vesztette-egy-koraszulott-baba-miutan-patkanyos-harapdaltak-meg-es.htmlSaláták, melyektől biztosan hízni fogsz!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120903-magas-kaloriaszamu-salatak-melyek-hizlalnak-salatareceptek-melyek-valoban-dietasak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.