Katalin hercegnő birtok ajándék Vilmos herceg hercegi pár megcsalás Camilla Parker-Bowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet ajándéka Vilmos és Katalin számára több szempontból problémás. Elsősorban azért, mert az Anmer Hall névre hallgató kastély Camilla és Károly szerelmi fészke volt.

A Sandringham-birtokon álló épület nemcsak hogy 2017-ig lakott, de ráadásul egy kínos családi titok őrzője is. A Daily Mail információi szerint ez volt az a kastély, ahol Vilmos apja, Károly herceg és tiltott szerelme, Camilla Parker Bowles fű alatt szerelmi légyottjait megejtette, miközben a trónörökösre otthon felesége, Diana hercegnő várt. Ráadásul a hírek szerint Vilmos tudja, hogy a számára ajándékba szánt házban mi történt. Ez bizony kellemetlen!

AFP
AFP

A másik gond az ingatlannal az, hogy a 2000-ben beköltözött James Everett bérleti szerződése 2017-ig szól. Ez a probléma még kiküszöbölhető, azonban Vilmos ellenérzéseit a házzal kapcsolatban lehet, hogy nehezebb lesz eloszlatni.

Gyönyörű nővé cseperedett a rocklegenda lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130107-bruce-springsteen-lanya-jessica-gyonyoru-nove-cseperedett.html100 millió dollárért eladó a meggyilkolt divatcézár villájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130107-100-millio-dollarert-elado-a-meggyilkolt-gianni-versace-divattervezo-villaja.htmlÍgy gömbölyödik Kim Kardashian pocakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130107-kim-kardashian-amerikai-sztar-terhes-pocakot-villantott-smink-nelkul-jelent.htmlA nyolcvanas évek kedvenc popsztárjaihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130104-gyermekkorunk-kedvenc-popsztarjai-mi-lett-a-nyolcvanak-evekben-korulrajongott.htmlVámpírgyermeket szült a szexi világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130104-megan-fox-vampir-gyermeket-szult-es-eloszor-beszelt-terhessegerol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.