Születés kisfiú gyermekáldás rapper L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon boldog az ismert rapper, hiszen január 31-én délután megszületett első gyermeke, akit a szülők Lesi László Juniornak neveztek el.

Junior az örömteli hírt azonnal megosztotta közösségi oldalán is rajongóival. "Életem fordulópontja! Mert a karjaimban tarthatom a gyermekemet, Lesi László Junior ma 14:50 perckor, 12 óra vajúdás után a világra jött 56 cm és 3830 grammal, Nagyon boldog vagyok :)))))" - írta ki üzenőfalára a boldog apuka.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Katalin hipnózisban szüli meg a trónörököst?http://www.life.hu/anyaskodj/20130128-a-hipnozis-szerepe-a-terhessegben-es-a-szulesben-katalin-hercegno.htmlÖccse született a hamarosan börtönbe vonuló Lindsay Lohannekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130131-lindsay-lohan-szinesznonek-fiutestvere-szuletett-mialatt-a-birosag-elott-allt.htmlDeminek új bikája van és Russel Branddel kavarhttp://www.life.hu/szeress/20130131-demi-moore-russel-branddel-jogazik-es-uj-fijuja-van-piero.htmlVaginaszűkítő műtétért fizetett a szexi világsztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130131-eddie-cibrian-exfelesege-brandi-glanville-konyvet-ir-mert-elhagytak-leann.htmlKirúgták a Class FM Morning Show-jának rádiósát!http://www.life.hu/legykepben/20130131-kovary-anett-a-class-fm-hirolvasomusorvezetojet-kirugtak.htmlGombos Edina végre megmutatta férjének Amerikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gombos-edina-az-aktiv-musorvezetoje-ferjevel-a-kubai-szarmazasu-albertoval.htmlÚjra szerelmes az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130131-ujra-szerelmes-az-xfaktor-enekesnoje-kovats-vera-akinek-uj-baratja.htmlNem vágyik közös gyerekre Pataky Attila és menyasszonyahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-pataky-attila-az-edda-frontemberenek-menyasszonya-meg-nem-vagyik-kozos.htmlRettenetesen berúgott a Heti hetes sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-majoros-peter-majka-a-valo-vilag-egykori-sztarja-franciaorszagban-siel.htmlMár szinte lemondott róla! Nagypapa lett Sztankay Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130131-sztankay-istvan-a-nemzet-szinesze-nagypapa-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.