anyaság trónörökös baba Katalin hercegnő II. Erzsébet brit királynő brit királyi család kislány Vilmos herceg kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kislányt hord a szíve alatt Katalin hercegnő. A kismama teljesen véletlenül árulta el a baba nemét legutóbbi hivatalos látogatásán. Ő lesz az új trónörökös? 

Kislánya lesz a hercegi párnak. Katalin hercegnő legalábbis erre célzott legutóbbi látogatásán egy halászfaluban, Grimsbyben. Egy helyi lakos, Diane Burton odalépett hozzá, és egy fehér plüssmackót ajándékozott neki - írja a US Magazine. Erre a hercegnő teljes természetességgel azt mondta: "Köszönöm, odaadom majd a l..." Ekkor gyorsan kapcsolt, és félbehagyta a mondatot. De már későn.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy szemtanú, Sandra Cook, végighallgatta az egész beszélgetést. Megkérdezte Cambridge hercegnőjét, hogy azt akarta-e mondani, hogy "kislány", Katalin azonban szemérmesen azt felelte: "Nem, még nem tudjuk a nemét." Erre a hölgy megjegyezte, hogy pedig ő azt hitte, tudják. Mire a hercegnő csak kurtán annyit mondott: "Mit nem mond!"
Korábban azt mondták, hogy jobb, ha kisfia lesz a párnak. Ha azonban valóban kislányról van szó, akkor ez óriási hír a hercegi családnak. II. Erzsébet brit királynő nemrég elrendelte, hogy ha Vilmos és Katalin elsőszülött gyereke kislány lesz, akkor hercegnő megszólítást kap. Ezen kívül határoztak arról is, hogy felülírják a szabályokat, és Katalin elsőszülöttje lesz a trónörökös, attól függetlenül, hogy mi a neme.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.