anyaság Katalin hercegnő pocak brit királyi család Vilmos herceg Skócia terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a hatodik hónapban jár Katalin hercegnő, ehhez képest alig látszik, hogy gömbölyödne a pocakja.

Katalin terhes. Na de akkor hol a hasa? A hercegnő már a hatodik hónapban jár, a pocakján azonban ez egyáltalán nem látszik. Férjével, Vilmos herceggel most épp Skóciába látogattak - ott készült róla ez a friss kép.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin hercegnő 6 hónapos terhesen

Katalin egyébként még mindig nem árulta el hivatalosan, hogy kisfia vagy kislánya lesz. Az biztos, hogy ez a szürke kabát és a rafinált szabás jól takarja a mosolygós hercegnő hasát. Szerintetek egyszerűen csak ennyire szerencsés az alakja, vagy valami gyanús a dologban?

Álhasat hord Katalin hercegnő hasonmásahttp://www.life.hu/szepulj/20130326-a-terhes-katalin-hercegno-hasonmasa-meg-a-terhesseget-is-bevallalta.htmlMetrózott Katalin hercegnő és a királynőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130320-katalin-hercegno-es-ii-erzsebet-brit-kiralyno-a-baker-streeti.htmlFélrelépett Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130318-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesegenek-a-ciposarka-beakadt.htmlKatalin hercegnő fiút szeretnehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130318-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-nem-tudja-hogy-fia-lesze.htmlHarry altatja Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130307-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-harry-herceg-segitsegevel-alszik-el.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.