trónörökös Katalin hercegnő II. Erzsébet brit királynő Károly herceg Fülöp herceg Vilmos herceg Diana hercegnő névválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan a név? Ha fiú lesz, Fülöp hercegről nevezhetik el Vilmos és Katalin születendő babáját.

Bár hivatalosan még mindig nem tudni, hogy mi a neme Vilmos és Katalin gyermekének, a névtalálgatások már beindultak. A herceg és felesége azt tervezik, hogy ha fiúk lesz, Fülöpről nevezik el a babát, mert Vilmos nagy tisztelője nagyapjának.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A leendő apuka és anyuka, Vilmos és Katalin

Fülöp Edinburgh hercege és a brit uralkodó, II. Erzsébet férje. Vilmos teljes neve egyébként Vilmos Artúr Fülöp herceg, édesapjáé pedig Károly Fülöp Artúr György. Egy bennfentes szerint a Fülöp név valahol szerepel majd a kis trónörökös nevében is - írja a Daily Star. Korábban egyébként az a hír is felröppent, hogy ha lányuk születik, Diana hercegnőről nevezik el. A fogadóirodák egyébként 2:1 arányban fizetnek, ha lányuk lesz, és 6:4 arányban, ha fiú.

Hová tűnt Katalin hercegnő hasa?http://www.life.hu/anyaskodj/20130404-katalin-hercegno-mar-a-hatodik-honapban-van-de-alig-latszodik.htmlÁlhasat hord Katalin hercegnő hasonmásahttp://www.life.hu/szepulj/20130326-a-terhes-katalin-hercegno-hasonmasa-meg-a-terhesseget-is-bevallalta.htmlFülig szerelmes Katalin húgahttp://www.life.hu/szeress/20130319-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-nagyon-szerelmes-uj-kedvese-a.htmlMetrózott Katalin hercegnő és a királynőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130320-katalin-hercegno-es-ii-erzsebet-brit-kiralyno-a-baker-streeti.htmlFélrelépett Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130318-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesegenek-a-ciposarka-beakadt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.