színésznő család várandós terhes Jennifer Love Hewitt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden összejött a színésznőnek: állítólag már három hónapos terhes. Ráadásul kiderült, hogy párja el is jegyezte őt. Duplán gratulálunk!

Jennifer Love Hewitt és párja, Brian Hollisay - aki szintén színész - egy nyilatkozatban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják és nagyon boldogok. Jennifer és Brian 15 hónappal ezelőtt kezdett el randevúzni egymással, de már korábban is ismerték egymást és dolgoztak együtt rövid ideig egy sorozatban is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő egyik ismerőse a US Weekly magazinnak elárulta, hogy Jennifer, akinek mellei szerinte dollármilliókat érnek, már körülbelül a harmadik hónapban van, és állítólag nem volt tervezett a csöppség érkezése. Jennifer Love Hewitt viszont már egy ideje szeretett volna gyermeket és a petesejtjei lefagyasztásán is elgondolkodott már. Erre most valószínű nem lesz szüksége egy darabig! Dupla öröm, hogy a sztárt el is jegyezte szerelme.

Jennifer Love Hewitt dögösebb, mint valahahttp://www.life.hu/legykepben/20130216-dogosebb-mint-valaha-jennifer-love-hewitt-szineszno-aki-jogaval-es.htmlSzekeres Nóra retteg a szüléstőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130531-szekeres-nora-a-tv2-musorvezetoje-retteg-a-szulestol.htmlÁtalakít a Jónő Team: Zita imádta az új külsejéthttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130604-atalakit-a-lifehu-jono-team-csapata-takacs-nora-kantor-kata.htmlTrendi napszemüvegek - a dámástól a neonighttp://www.life.hu/legytrendi/20130530-trendi-napszemuvegek-minden-arcformahoz.htmlJames Bonddá műttetik magukat a férfiakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130507-uj-trendek-a-ferfi-plasztikai-sebeszet-teruleten-a-kisfius-vonasok.htmlBrad Pitt David Beckhamet akarjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130604-brad-pitt-amerikai-szinesz-szeretne-ha-gyermekeit-david-beckham-tanitana.htmlPetét adtak és kihordták húguk gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130604-lifenight-petesejtet-adtak-huguknak-noverei-majd-kihordtak-es-megszultek-gyermeket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.