Nyolc héttel korábban szülte meg kisfiát Katie Price

Katie Price császármetszés szülés valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az várható volt, korábban érkezett Katie Price negyedik gyermeke. A kisfiú nyolc héttel a kiírt időpont előtt született.

Egészséges kisfiúnak adott életet egy hete Katie Price brit valóságshow-sztár. A kisfiú a Jett Riviera nevet kapta. Az immár négygyermekes anyukán sürgősségi császárt kellett végrehajtani - mindezt európai nyaralása alatt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu megírta, a 35 éves anyukánál komplikációk léptek fel, olyan fertőzést kapott, amely veszélyeztette a pocakjában fejlődő baba életét, ezért kellett rajta elvégezni a műtétet. Az egykori valóságshow-sztár ráadásul halálosan félt, de egy nővér sem ment oda hozzá, hogy megnyugtassa, a férjét pedig nem engedték be mellé a műtőbe.

Katie Price a Mirror című brit bulvárlapnak azt nyilatkozta, az egész rémálom volt számára. Az egykori modell sosem titkolta, hogy a négy közül ezt a terhességét viselte a legrosszabbul, többek között vérszegénysége miatt. Az már ezek után szinte mellékes, hogy sokkal több kilót szedett fel, mint a korábbi terhességei alatt.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Korai császármetszés vár a valóságshow-sztárrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130812-katie-price-valosagshowsztar-komplikaciok-miatt-hamarabb-hozza-vilagra-negyedik-gyermeket.htmlLerészegedett a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130710-brandi-glanville-valosagshowsztar-berugott-cicit-es-popsit-villantott-londonban.htmlIkreket vár a valóságshow-sztár?http://www.life.hu/legykepben/20130705-katie-price-valosagshowsztar-elhintette-hogy-ikreket-var-mikozben-oriasi-szajnak.htmlVért izzad alakjáért a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130514-josie-gibson-az-egykori-big-brother-gyoztes-nehezen-tudja-tartani.htmlRettenetesen megégett a valóságshow-sztár arcahttp://www.life.hu/szepulj/20130411-brandi-glanville-amerikai-celeb-arca-rettenetesen-megegett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.