Máris támadják Katalin és Vilmos családi képeit

fotó kritika Katalin hercegnő portré Michael Middleton család Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig kerültek nyilvánosságra a hercegi párról és a nemrég született György hercegről a friss portrék, néhányan máris élesen kritizálják azokat.

Nem tetszik a kritikusoknak a hercegi párról és gyermekükről készült új, családi felvétel. Ahogy a Life.hu is megírta, a kis György és szülei együtt pózolnak a család házi kedvenceivel, az arany retrieverrel, Tillyvel, és a cocker spániellel, Lupóval. A képeket Katalin apukája, Michael Middleton készítette a családi birtokon, Buckleburyben.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Íme a sokat bírált családi fotó

Katalin és Vilmos vidáman mosolyognak a napos kertben, miközben a legifjabb trónörökös békésen szundikál édesanyja karjában. A szerintünk idilli és bűbájos kép nem nyerte el mindenki tetszését. Szakemberek szerint technikailag szegényes a fotó, mivel túl sok a fény, a retriever orrát pedig levágta a nagypapa a képről. Úgy vélik, jobb lett volna, ha Michael úr inkább nem ragad fényképezőgépet. Egy híres celebfotós, Brian Aris viszont azt mondta a Daily Mailnek, hogy a fotók összességében üdítőek lettek. Egyetértünk!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.