Apa nélkül maradhat Kim Kardashian kislánya

fotós Kanye West kim kardashian börtön bíróság celeb énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kanye West durván letepert egy fotóst a Los Angeles-i repülőtéren. Az már a júliusi esetet követően borítékolható volt, hogy a friss apuka ellen eljárás indul, most azonban úgy tűnik, akár egy évre is börtönbe kerülhet.

Daniel Ramos fotós tettlegesség és rablási kísérlet miatt perelte be a 36 éves sztárt, akinek pár héten belül meg kell jelennie a bíróságon. Ha Kanyét októberen bűnösnek találják, akár egy év fegyházbüntetést is kaphat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szomorú hír ez a zenész menyasszonyának, Kim Kardashiannak, akinek Kanye pár hete kérte meg a kezét. A kis család nemrég mutatta meg először kisbabáját is a rajongóknak. A kis North június 15-én született meg és nagyon cuki. Itt nézheted meg az első hivatalos fotóját.

Kanye korábban azt nyilatkozta, hogy szeretne egy újabb kisbabát, hogy ne legyen túl nagy a korkülönbség a gyermekei között. Erre azonban igen kevés az esély, ugyanis Kim hallani sem akar arról, hogy újra szüljön, ráadásul ha Kanye kénytelen lesz börtönbe vonulni, még tovább csúszik a családbővítés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.