karácsony szenteste visszaszámlálás idő ünnep készülődés várakozás óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is izgatottan várod már december 24-ét? Az online visszaszámláló órával tovább fokozhatod a várakozás izgalmát.
ide kattintva

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A nagy várakozás közepette azonban nem unatkozik a világ: Európa már ég a karácsonyi láztól, és már most megvan 2013 legaranyosabb karácsonyi videója. Ezek után senkinek nem lesz nehéz ünnepi hangulatba kerülni.

Kezdhetsz készülődni, közeleg a karácsony!http://www.life.hu/szorakozz/20131114-a-lifehu-programajanloja-november-kozepen.htmlTűlevél nélkül is lehet! Próbáld ki: alternatív karácsonyfákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131114-tulevel-nelkuli-karacsonyfak.htmlElőrehozott karácsonnyal lepték meg a rákos kisfiúthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131113-devin-kohlman-haldoklo-rakos-fiut-elorehozott-karacsonnyal-lepte-meg-szulovarosa.htmlKínkeservvel szabadul meg a karácsonyi túlsúlytól a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-gregor-bernadett-szineszno-karacsonykor-felszedett-par-kilotol-alig-tud-megszabadulni.htmlSzingli karácsony - Tippek csillagjegyek szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121221-ezoteria-csillagjegy-horoszkop-tulelesi-tippek-karacsonyra-csillagjegyek-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.