Anyósa szerint Berki egy öntelt majom

Fotó: Baksa Norbert -
Pamela Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és anyósa, Ildikó között nem felhőtlen a viszony. Az asszony korábban megpróbálta lebeszélni lányát Krisztiánról, de hiába: Pamela úgy érzi, számára Berki az igazi. 

Ildikó a Borsnak elárulta, kezdetben a rossz híre miatt nagyon tiltakozott Krisztián ellen. Pamela azonban sokáig győzködte édesanyját, hogy adjon egy esélyt a férfinak. "Krisztián tényleg sok kétséget ­eloszlatott maga körül. Pamelának pedig egy ilyen ha­tározott, kemény férfi kell. Persze vannak hibái. Egy öntelt majom, ezt vállalja is. Vastag a bőr a pofáján, sokat is képzel magáról, és minden gondolata a pénz körül forog. Azt viszont szeretem benne, hogy mindig engem hív elsőként, ha összekapnak a lányommal. Próbál rávenni, beszéljek Pamelával, oldjam meg a helyzetet. Vagy engem faggat, hogy megtudja, mi baja lehet a lányomnak. Azt is el kell ismernem, hogy velem tisztelettudó" - mesélte Pamela édesanyja.

Fotó: Baksa Norbert

Ildikó azt is hozzátette: hitelt nem vesznek fel lányuk lagzija miatt, így ha Krisztián valóban elvenné Pamelát, akkor ne a pénztől tegye függővé a dolgokat. A férfi ugyanis állítólag csak akkor akarja elvenni gyermeke anyját, ha a menyasszony családja állja a lagzit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.