Most derült ki! Kisfiút hord a szíve alatt Peller Mariann

műsorvezető kisfiú Peller Mariann sztárok terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann a napokban tudta meg, hogy kisfia lesz. Mariannt úton-útfélen megállítják, amióta kiderült, hogy babát vár.

"Nem gondoltam volna, hogy ekkora szimpátiát vált majd ki az emberekből a terhességem, de nagyon boldog vagyok" - mondja a STORY4 műsorvezetője. "Amióta ismét rendszeresen feltűnök a képernyőn, szinte naponta megállítanak az utcán. Gratulálnak, megkérdezik, hogy vagyunk, és gyakran érdeklődtek a baba neme felől is. Most már elárulhatom: kisfiunk lesz! Még nem döntöttük el, milyen keresztnevet adunk neki, öt-hat név között vacillálunk. Az is lehet, hogy ráhagyjuk a babára, hogy válassza ki ő. Azt mondják, amelyiknél rúg, az tetszik neki."

story4.sajtoklub.tv
story4.sajtoklub.tv

Mariann a Napi sztori című műsort vezeti, amely a sztárok hétköznapjaival foglalkozik: "Egy ilyen műsor házigazdájaként nem tehetem meg, hogy nem beszélek a magánéletemről. Azt hiszem, ez a minimum, amit visszaadhatok a nézőknek a sok-sok felém áradó szeretetből. Jó érzés látni, hogy a boldogságomban ennyien osztoznak. Soha ennyi e-mailt, gratuláló üzenetet nem kaptam televízióműsor után, mint mostanában. Ebben nyilvánvalóan az is szerepet játszik, hogy kismamaként vezetem a műsort - immáron a kisfiammal közösen."

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.