Lemeztelenítette hathónapos pocakját Kim Kardashian

has terhesség meztelen pocak kim kardashian terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian legtöbbször szörnyű ruhák alá rejti egyre gömbölyödő pocakját. A terhes valóságshow-sztár most úgy gondolta, megmutatja a csupasz valóságot.

Kim Kardashian sosem volt az a szégyellős fajta, ezért meg sem lepődünk azon, hogy közösségi oldalán folyamatosan újabb és újabb képeket tölt fel magáról. A örmény származású sztár a minap mégis eddig nem látott fotóval gazdagította publikus albumát: csupasz pocakjáról készített fotót.

Forrás: Insagram/KimKardashian
Forrás: Insagram/KimKardashian

A képen jól látszik, milyen nagy már az első gyermekét váró, hatodik hónapban járó sztár hasa. Bár Kimet sok kritika érte azért, mert jó pár kilót felszedett a terhessége alatt - amiket ő egyáltalán nem szégyell -, ezen a fotón a kilóknak nyoma sincs. Akkor lehet, hogy mégiscsak a divattanácsadójával van a baj?

Nem szégyelli pluszkilóit Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20130328-kim-kardashian-a-varandos-realitysztar-kijelentette-hogy-nem-szegyelli-testet.htmlHisztizik a terhessége miatt Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130324-az-elkenyeztetett-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-hisztizik-terhessege-es-a.htmlHangszigetelt szobában szül majd Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130321-kim-kardashian-valosagshowsztar-egy-egesz-korhazi-szintet-lefoglalt-gyermeke-szuletesehez.htmlBeterítette a vér Kim Kardashian arcáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130311-beteritette-a-ver-a-terhes-kim-kardashian-valosagshow-sztar-arcat.htmlKarcsúsító ruhában is hatalmas Kim Kardashianhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130222-kim-kardashian-terhes-es-folyamatosan-hizik.htmlSzexi fotók a várandós Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130220-a-terhes-kim-kardashian-realitysztar-bikinis-szexi-fotoi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.