fénykép Alanis Morissette kisbaba terhes újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alanis Morissette és férje boldogan mutatták meg a december végén született kisfiukat, Ever Imre-t az egész világnak.

Mindenkivel megosztotta örömét Alanis Morissette: közös képet töltött fel ugyanis az internetre párjáról és a család legújabb tagjáról. Az anyai ágon magyar származású énekesnő még augusztusban jelentette be terhességét, és a babája a tervezett időpontban meg is született, akinek a magyar Imre nevet adták. "Annyira örülök az új családomnak" - mondta akkor az énekesnő.

www.alanis.com
www.alanis.com

Alanis, az újdonsült anya nem tervezi, hogy abbahagyja a munkát: a terhessége alatt belekezdett egy könyv írásába is. "Épp a könyvem közepén tartok, és lesznek benne filozófiai, pszichológiai, valamint művészi és prózai részek is, de egyáltalán nem egy emlékiratról van szó" - mesélte az énekeső.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Nicole Kidman megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110201-nicole-kidman-megmutatta-kisbabajat.htmlElton John megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-elton-john-megmutatta-kisfiat.htmlAz énekesnő megmutatta ikreit! - fotóvalhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101209-az-enekesno-megmutatta-ikreit-fotoval.htmlEgyórás csecsemőt találtak egy vécében! - Otthagyta az anyjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110208-egyoras-csecsemot-hagyott-a-veceben-az-anya.htmlMilyen betegségekre hajlamos a gyereked? Megtudhatod!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110207-magyarorszagon-is-elerheto-szurovizsgalatok-gyerekkorban.htmlMegerőszakoltatta saját lányát, hogy nagymama lehessenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110207-megeroszakoltatta-sajat-lanyat-hogy-vegre-unokaja-lehessen.htmlElveszítheti a babáját, mert rossz gyógyszert adtakhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110209-terhessegmegszakitasokra-is-hasznalt-gyogyszert-adtak-veletlenul-egy-kismamanak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.