Janics Natasa olimpiai bajnok várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros olimpiai bajnok, Janics Natasa most jelentette be az örömhírt, hogy néhány hónap múlva anyai örömök elé néz. A baba miatt azonban sem az Európa-bajnokságon, sem a számára hazai pályát jelentő szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon nem tud részt venni - közölte a Blikk.

"Fél esztendeje határoztuk el magunkat Andriannal, a férjemmel, hogy családot alapítunk. Annak pedig, hogy a mi gyermekünk karácsonykor, a szeretet ünnepének napjaiban fogant, mindenképpen különleges üzenete van" - közölte az olimpikonnak a T-Mobile Sporthír Szolgálatnak tett nyilatkozatát a Blikk.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

"Az elmúlt tíz évben minden világversenyről arannyal, nem egyszer aranyérmekkel tértem haza, és a Szegeden megrendezett világversenyeken is sokszor győztem. Ennek a szép sorozatnak a folytatására készültem ebben az évben, de hogy megtörtént a várva várt gyermekáldás, most nem szomorkodok a VB miatt. Olyan boldog vagyok, hogy azt szavakban nem is tudom kifejezni."

Néhány hét múlva derül ki a baba neme

A sportolónő és férje csupán néhány hét múlva tudhatja meg, kislányuk vagy kisfiuk lesz, aki várhatóan szeptemberben látja majd meg a napvilágot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.