Ebből válás lehet! Mégsem ő az énekesnő gyermekének apja?

Rhan Marley gyermek Lauryn Hill terhes apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lauryn Hill nemrég bejelentette, hogy hatodik gyermekével várandós, barátja azonban, aki az énekesnő öt gyermekének édesapja, egy interjúban arra utalt, hogy a születendő kicsi nem az övé.

A The Fugees volt énekesnője, Lauryn Hill csak a napokban jelentette be a detroiti Chene Parknál adott koncertjén, hogy újra várandós, máris felreppent a hír, miszerint lehetséges, hogy nem párja, Rohan Marley a hatodik gyermek édesapja. A pár ugyanis erre utaló beszélgetésbe bonyolódott egy közösségi portálon - a csevejt érdekes módon azóta már eltávolították a portálról.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Egy interjúban azonban Rohan a The Houston Chronicle riporterének kérdésére nem akart egyértelmű válaszokat adni, csak annyit mondott, hogy nem nős, és senki sem terhes tőle. A riporter ekkor megkérdezte, hogy ez azt jelenti-e, hogy Lauryn más gyermekét várja, erre Rohan megint csak kétértelmű választ adott: "Ez az állítás egészen addig megállja a helyét, amíg én az ellenkezőjét nem állítom."
Lauryn Hill állítólag már a második trimeszterben van, rajongóinak pedig csak annyit mondott, hogy egy időre "szülési szabadságra" megy.

Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst Kapcsolat Koncert belépőket, Kesha CD-t, vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.