Király L. Norbert tetoválás erogén zóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb tetoválás díszíti Király L. Norbi testét - az X-Faktor felfedezettje most a nyakára varratott feliratot, és úgy tervezi, hamarosan ismét ellátogat egy "bőrműveshez".

Az X-Faktor felfedezettje, a rugólábú Norbi egyre keményebb külsőt ölt. Nemrég a negyedik tetoválását varratta magára, méghozzá jól látható helyre. "A Balaton partján sétálgattam hétfőn, lementem egy kicsit pihenni. Amikor elindultam, hogy egyek valamit, megláttam egy tetoválószalont, gondoltam, ha már ott vagyok, benézek. Aztán úgy alakult, hogy meg is csináltattam a negyedik tetkómat"- mesélte el Norbi a Borsnak. Az énekest most az Aquarius, azaz Vízöntő felirat díszíti - utalva ezzel csillagjegyére.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

"Mindig is szerettem volna ezt a feliratot magamra varratni, mert nagyon büszke vagyok rá, hogy Vízöntő vagyok, ezt a jegyet ugyanis a szabad szellem jellemzi. A tetkó helye tényleg különleges, de nem azért rakattam oda, hogy mutogassam, hanem azért, mert így egyedi. Szerencsére szinte egyáltalán nem fájt, pedig a tetoválóművész figyelmeztetett, hogy a nyakon van néhány erogén zóna, lehet, hogy érzékeny lesz. Legközelebb a lapockámra csináltatok tetkót, majd az alkaromra és a vádlimra" - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.