Csak ő képes mosolyt csalni az énekesnő arcára! - Válása óta nem láttuk így

depresszió Christina Aguilera válás jókedv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válása óta eltelt időszak nagyon megviselte Christina Aguilerát, ismerősei már komolyan aggódtak érte. Most azonban úgy tűnik, hogy végre jobban van - kisfiával egy remek napot töltöttek együtt.

Christina Aguilera válását februárban mondták ki, amióta az énekes képtelen összeszedni magát. Ismerősei is komolyan aggódtak érte, főleg azután, hogy letartóztatták, és a himnuszt is elrontotta a Super Bowl meccsen. A válás részleteiről egyébként nem árultak el sokat, csak annyit, hogy fiuk, a hároméves Max Liron Bratman érdekében közösen gyakorolják majd a szülői felügyeleti jogaikat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fia közelsége pedig láthatóan jót tesz Christinának, és egy nemrég készült képen még egy mosolyt is láthatunk az énekesnő arcán. Az idilli kép a Shrek the Musical című előadás után készült, ahol éppen egy Shrek figura mellett álnak, aki nem csak a kicsit, hanem édesanyját is elbűvölte. Az előadásra rajtuk kívül számos híresség is ellátogatott már, többek között Kourtney Kardashian és fia, Mason.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.