bőrbetegség égési sérülés újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésekor szinte alig volt bőre egy amerikai kisfiúnak, jelenleg is folyamatosan cserélni kell a kötéseket a testén, hogy ne fertőződjenek el a harmadfokú égési sérüléseknek látszó sebek.

Tipp! Tombolnak a fiatalok a VOLT fesztiválon! Nézd meg képgalériánkat!


Az újszülött amerikai kisfiú, Brody Curtis bőre - fotók a kisfiúról - azonban nem égett meg, hanem egy ritka betegségen szenved. Emiatt nagyon vékony a bőre, még egy érintés is végzetes lehet a számára - írta meg a Bors. "Születésekor úgy nézett ki, mintha harmadfokú égései lennének. Szinte látni lehetett az agyát a vékonyka bőr alatt" - mesélte az indianai kisfiú édesanyja, Heather.


A ritka betegségben szenvedő kisfiút ugyan hazavihették a szülei a kórházból, ám olyan csúnya nyílt sebek borítják a testét, hogy folyamatosan kell cserélniük a kötéseket, mert különben elfertőzne. Az orvosok sajnos nem tudnak segíteni a Brodyn, erre a ritka és fájdalmas betegségre egyelőre nincs gyógyszer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.