Rengeteg palacsinta és semmi sport - Ettől néz ki fantasztikusan a hetvenéves színésznő

fiatal Barbra Streisand énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testmozgás és méregdrága kozmetikumok nélkül néz ki ilyen jól Barbra Streisand énekesnő - elárulta, pontosan hogyan is csinálja!

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!





Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barbra Streisand és Jennifer Aniston
Nézd meg az elbűvölő színésznő leghíresebb szerepeit képgalériánkban!

Csak semmi sport

Madonnával és Gwyneth Paltrow-val ellentétben Barbra semmiféle sportot nem űz. A hatvanas években az énekesnő még az akkor népszerű edző, Lotte Berk gyakori vendége volt, jógázott, balettozott, de hamar megunta a sok edzést. A hetvenes években a neves Beverly Hills-i aerobikstúdió, a Body Design vendége volt - akkor egyik edzőtársnője, Cher úgy nyilatkozott róla, hogy Barbra két súlyemelés közt órákig csacsogott. Később a sztár a pilatest is kipróbálta, mire rájött: a testmozgás nem az ő asztala, unja az egészet.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Hízlaló ételek



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézd meg az elbűvölő színésznő leghíresebb szerepeit képgalériánkban!

Festetlen arc

A legtöbb hírességgel ellentétben Barbrának nem esik nehezére smink nélkül kilépni az utcára, és még a lesifotósok sem érdeklik őt. Ugyanez igaz a fehérneműre is - több plasztikai sebész is mellfelvarrást ajánlott neki, amikor 2006-ban melltartó nélkül jelent meg a vörös szőnyegen.
Az arcára is vigyáz az énekesnő - fiatalkorában még bátran csokibarnára süttette magát, most azonban már csak 45 faktoros krémmel fekszik ki a napra. Barbra az alapozókat sem szereti, az éjszakai krémje pedig mindössze hét dollárba kerül. A citromot viszont isteníti annak bőrszépítő hatása miatt - a térdét és a könyökét is gyakran ezzel dörzsöli be. Továbbá ha lehet, Barbra azt kéri, hogy bal oldalról fotózzák az arcát, mert még korábban egy fotós barátja azt mondta neki, hogy erről az oldalról sokkal szebbek a róla készült képek.


Tökéletes frizura

Barbra már a hatvanas évek óta jól tudja, mennyit számít a jó fodrász. A legtöbb fodrásza nagyon jó barátja vagy szeretője lett a sztárnak. Jon Peters producer például Barbra haját vágta, amikor annak idején randizni kezdtek. Mostanában a sztár haját Frédéric Fekkai készíti, aki rászoktatta a dívát a hajregeneráló szérum használatára.

A szerelem megszépít

Barbra szerint az időtlen szépséghez a jó párkapcsolat is nagyban hozzájárul. Ő és férje, James Brolin 1996 óta nagyon boldogok együtt, és ez meg is látszik rajta. A pár a legtöbb idejét a malibui otthonában tölti.

Tipp! Az ikrek búcsúztak az X-Faktortól. Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.