A legextrémebb hálóruhák a filmekből

szexi film extrém pizsama hálóruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki tetőtől talpig felöltözve bújik a paplan alá, másoknak elég egy bugyi és egy atléta, de vannak, akik a szexi hálóingre esküsznek. Olyan összeállításokban viszont valószínűleg senki nem hajtja álomra a fejét, mint a kedvenc filmbeli hőseink. Pizsamamustra Carrie Bradshaw-tól Télapuig.

Tipp! Az elbűvölő Barbra Streisand arcai. Kattints a galériáért!




Aki látta az 1974-es filmet, az valószínűleg sosem felejti el, milyen aprólékosan készül Hercule Poirot (Albert Finney) a lefekvéshez. Az egy dolog, hogy úgy be van bugyolálva pizsamába és köntösbe, mint a dunsztolásra szánt befőttek, de ez még csak a kezdet. Az akkurátusan felhelyezett bajuszkötő után jön a gondos kézkrémezés. A kezeit végül hófehér kesztyűbe csusszantja, hogy reggelre szép, puhák legyenek. Vajon melyik pasi lenne képes utánozni a filmbeli karakter szokását?

Szólj hozzás: Lúgosítás - Hogyan?



Szex és New York

Carrie Bradshaw-tól, egészen pontosan a film stylistjától, Patricia Fieldtől a világ összes nője tanult valamit. A Szex és New York a maga hat évadával divatforradalmat indított, a két film pedig csak a cseresznye volt a hab tetején. A revolúció ellenére is voltak olyan ötletek, amelyekre furcsán néztünk és nézünk a mai napig. Ilyenek például Carrie Bradshaw alvószettjei, amelyeknek szerves részét képezik a melltartók. Ez azért is furcsa, mert Carrie (azaz Sarah Jessica Parker) nem rendelkezik extrém nagy keblekkel, így nem kell féltenie őket. A filmben a melltartóban alvás addig fajult, hogy a főszereplő éjszakára még egy gyöngysort is kapott. Erre szokták mondani, hogy senki ne utánozza otthon a látottakat.

http://fashionmagdaily.com, http://messagenote.com
http://fashionmagdaily.com, http://messagenote.com

Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!




Hogy a Télapó (hívjuk bár Mikulásnak vagy Joulupukkinak) a szokásos piros köpenyes, bojtos sapkás, fekete csizmás összeállításon kívül más ruhát is viselhet, kiderült az 1994-es Télapu című filmből. Miután Scott Calvin (Tim Allen) a véletlennek köszönhetően megölte a Télapót, akaratlanul is átveszi a szerepét. Az Északi-sarkon tett látogatása után úgy ébred, hogy az egész meg sem történt. Az egyetlen gyanús jel egy vörös selyempizsama, rajta az "SC" monogrammal, ami akár Scott Calvint is jelenthetne, de nem.

Ez történt egy éjszaka

Nő férfipizsamában - ma már nincs ebben semmi. Na de több százezer ember előtt mutatkozni benne? Mióta valóságshow-kon élünk, a szempillánk se rebben. Nem így 1934-ben, amikor Claudette Colbert mozinézők ezreinek mutatta meg az Ez történt egy éjszaka című filmben, milyen szexi lehet egy teljesen begombolt férfipizsamába bújt nő. A kezdeti sokkot szinte azonnal felváltotta az "én is ilyet akarok" elsöprő hulláma. A férfipizsama olyan népszerűvé vált akkor a nők körében, mint addig soha.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Álom luxuskivitelben

Ehhez a szetthez nem kell semmit hozzátenni. A semmitmondó szemmaszkot és a füldugót nem kell bemutatni senkinek, de nem is sokan szeretik. Azt, ami Audrey Hepburné volt az Álom luxuskivitelben című filmben, nemcsak ismeri, imádja is mindenki. A hosszú szempillák, a bojtok és mindehhez az arany-babakék színkombináció azért elég meggyőző. Aki Audrey-módra szeretne aludni, az meg is veheti a füldugót és a szemmaszkot.

http://suicideblonde.tumblr.com
http://suicideblonde.tumblr.com

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.