5 színes-izgalmas gyerekjáték, amit érdemes a fa alá rejteni

karácsony Lifebaby ajándék játék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi ajándékok kiválasztása óvodáskor alatt nem is olyan könnyű feladat, hiszen sokszor a kicsi még nem tudja pontosan elmondani, mit is szeretne. Az alábbi izgalmas ajándékötletekkel megkönnyítjük a dolgod.

Egyéves kor fölött a legtöbb kislány nagyon szeretné utánozni az anyukáját. A sámlit vonszolva próbál odaállni melléd mosogatás, főzés közben, és lelkesen takarítja a kiömlött tejet - lehetőleg a méregdrága selyemblúzoddal vagy a fehér ruhácskájával. A Chipolino Takarítószett látványosan megkönnyíti a dolgodat, hiszen a kicsi méreteihez alkalmazkodva nyújtja a játékos takarítás élményét. A tolható, kerekeken guruló rózsaszín állványon könnyen és biztonságosan el lehet helyezni a sokféle eszközt: a kis vödröt, söprűt, felmosót, szivacsot, kefét, lapátot. Az ára is barátságos, 5490 forintért hazavihetitek, és indulhat is a nagylányos takarítás!

Thinkstock
Thinkstock

Télen, pláne, amíg nem jön meg az első hó, több időt tölt a kis család a szobába zárva. Ez az örökmozgó gyerekeknek időnként nagy kihívást jelent, de van rá megoldás! A Chipolino Car Jumper egy, az ajtófélfára könnyedén rögzíthető, maximálisan biztonságos ugrálós játék, ami segít levezetni a felgyülemlett energiákat. Hintázni és ugrálni is tud benne a gyerkőc, és ha ez sem lenne elég a szórakoztatáshoz, zenélő és világító funkciókkal is ellátták. Szinte bármilyen ajtóra könnyen, fúrás nélkül rögzíthető, és az ára is kedvező: 10 990 forint.

Télen - ha szerencsénk lesz, és esni fog a hó - az egyik legnagyobb öröm a fehér pelyhek közt játszani. A vidám hógolyózás és hóemberépítés mellett a szánkózás is igazi élmény, pláne az Ania szánkóval, amelyhez bundazsákot is mellékeltek. A szánkó fémből készült, fa üléssel, eleje acéldróttal erősített, abszolút biztonságosan összeállított, lekerekített, időtálló darab. A kicsi további biztonságáról a 18 centiméter magas háttámla gondoskodik, az egészsége védelméről pedig a meleg, polárbélésű, kívül vízhatlan anyagú bundazsák, amiben problémamentesen utazhat. A piros bundazsákkal felszerelve a szánkó egészen a Mikuláséra hasonlít, így már a fa alatt megörülhet neki gyermeked. Az árának pedig te is örülhetsz, hiszen csak 12 990 forint.

A legtöbb gyerek egy-kétéves kora körül már örömmel rajzol, igaz, nem mindig oda, ahová kellene. Ha a bézs kanapé és frissen festett falfelület ad ihletet csemetédnek, akkor érdemes egy mágneses rajztáblát beszerezned, annak ceruzája ugyanis csak a táblán fog. A Chipolino Magic Board mágikus rajztábla már látványnak sem utolsó, hiszen a vidám kis tábla azonnal kedvet csinál az alkotáshoz. Delfinek és betűk is díszítik, és külön érdeme, hogy a toll rögzítve van, így nem lehet elhagyni. Már 3990 forintért hazaviheted, és indulhat is a rajzverseny!

A legtöbb kisgyerek teljesen odavan az állatokért, pláne a kölykökért. Ha egy igazi kiskutyát nem szívesen tennél a fa alá, akkor kitűnő választás ez a pihepuha Anna Club Plush Beagle kiskutya. Nagyon finom anyagból készült, 25 centiméteres, igazi ölelnivaló kis jószág, aki biztosan az egyik kedvenc pajtás lesz. A legszigorúbb biztonsági követelményeknek is megfelelő plüssállat ára baráti, 2465 forint.

Szponzorált tartalom - a Lifebaby.hu webáruház támogatásával. A cikkben szereplő termékeket a Lifebaby.hu webshopban veheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.