Ki lesz Magyarország első szuperdadája? - A zsűri

vetélkedő viselkedés gyermek nevelés vetélkedősorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A LifeNetwork TV keresi Magyarország legszuperebb dadáját! A kiválasztott bébicsőszöknek igazi rosszcsont gyerkőcökkel kell megküzdeniük, tevékenységüket pedig ismert emberekből és szakértőkből álló zsűri bírálja el.
Pécsi Ildikó

A zsűri tagja Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő és rendező. A Hallhatatlanok Társulatának örökös tagja, Kiváló és Érdemes Művész. Fia és fiúunokája mellett ismerhette meg a gyereknevelés csínját-bínját.

Schobert Norbert

A hamarosan háromgyermekes családapává váló Schobert Norbi is tagja a zsűrinek. Magyarország fitneszguruját dada nevelte, garantált tehát, hogy szakértői szemmel figyeli majd és értékeli a dadákat.

Regős Judit

Családi tanácsadó és terapeuta is erősíti a bírák körét. A Szülők Házának kitalálójának és vezetőjének szakterületét leginkább a gyermeknevelés, a párkapcsolati problémák, illetve a kismamák, kispapák lelki problémái képezik. Gyakorlati szakember, aki a család hatékony működésére és ezzel együtt elégedettségére fókuszál.

Békési Zsuzsanna

A neveléstudományi szakember pszichológiai és pedagógiai tanulmányait az Egyesült Államokban végezte. Munkakörei között főként szülői tanácsadás, tanítás, tanárképzés, kutatói munkák, valamint nevelési kiadványok írása és szerkesztése szerepelt. A nevelés számára a legszentebb mesterség.

Szakmai tanácsadó: Ónodi Csilla
Life Magazin: Bemutatkozik a zsűri!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=DE38q6zlmiEP3urZ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.