Egy zebra is elég, hogy ne kívánjon a párod! - Harmóniagyilkos kiegészítők

kiegészítő párkapcsolat hálószoba dekoráció libidó lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akármennyire is mókás, hasznos vagy éppen fontos számodra, jobb, ha bizonyos kiegészítőket és dekorációkat kerülsz az otthonod berendezésénél. Ellenkező esetben drágán megfizethetsz - többek között a szexuális életeddel...

Mindenki harmonikus otthonról álmodik, ahol a berendezési tárgyak és a kiegészítők kellemes összhangot alkotnak. Az üzletekben szerencsére már nincs hiány ezen a téren - ez alól az olyan őrültségek sem kivételek, mint amilyen például a falra tehető beszélő hal. Ugyan egy szakavatott lakberendezőt szerződtetni méregdrága dolog, így, ha a saját kezedbe vennéd a bútorok és a kiegészítők kiválasztását, néhány tiltólistás dolgot jobb, ha elfelejtesz a lakás bármely részét illetően - különös tekintettel a hálóra.

Thinkstock
Thinkstock

Horgolt és hímzett terítők

Lehet, hogy a nagymamád után rád is több kézimunka maradt, és talán jó ötletnek tűnik a régmúlt idők egy darabkáját az otthonodba csempészni - főleg, ha érzelmileg is kötődsz az adott darabhoz. Ahhoz azonban, hogy ezek igazán érvényesüljenek, megfelelő környezet szükséges hozzájuk. Ugye te is emlékszel még azokra az időkre, amikor kis horgolt terítő volt a televízió tetején? Ilyen szándékot azért nem feltételezünk rólad, de az asztalra és az éjjeli szekrénykére is csak akkor kerüljön ki, ha a helyiség rusztikus stílusban lett berendezve - és egyedül élsz.

Zebrák és leopárdok

Olykor fel tudja dobni a szoba hangulatát, ha valamilyen mintás textilt választasz, legyen szó díszpárnahuzatról vagy ágytakaróról. A helyzet viszont az, hogy a leopárd, zebra, tigriscsíkos és egyéb állatmintás dolgokat inkább hagyd az üzletek polcain, hiszen ez leginkább különleges, egyéni stílusú helyiségben tud igazán érvényesülni csak, máshol könnyen giccsként hathat. Értendő ez alatt az uralkodó színek és a bútorok formavilága, stílusa egyaránt.

A zebracsíkos ágytakaró vagy a selyemnek ható, leopárdmintás paplanhuzat a hálószobában trendi lapfüggöny, halványkék falszín, és letisztult vonalvezetésű bútorok mellett igazi kakukktojás, és talán nem is olyan képet alkot majd rólad, amilyet szeretnél mutatni.

Thinkstock
Thinkstock

Színes, szagos művirágok

Szép a növény a lakásban, sokkal barátságosabbá teszi a helyet, de csak akkor, ha az igazi. Ugyan ma már igazán jó minőségű mű példányokat is be lehet szerezni, jobb, ha elfelejted ezt a kiegészítők közül. Nincs kiábrándítóbb annál, amikor egy szépnek tartott, jól gondozottnak hitt növényről kiderül, hogy hamis. Olyan ez, mint a magazinban szereplő nőknél. Jól néz ki, csinos is, és szép is a fotón, aztán kiderül, hogy a valóság távol áll ettől, hiszen a kép leginkább a photoshop műve.

Ha te sem akarsz olyan műanyag nőnek tűnni, válassz inkább egy igénytelenebb növényfajtát - például kaktuszt vagy anyósnyelvet -, ha ragaszkodsz a zöldhöz a lakásban. Ugyan eleinte nem lesz olyan mutatós, mint egy dús lombozatú kis bokrocska, ha viszont virágzó fajtát választasz, a virágba borulás idején igazi különlegessége lesz az otthonodnak.

Kisállatok, kismanók és egyéb cukiságok

Egy időben nagy keletje volt a kertbe, vagy akár teraszra is kirakható kerti törpéknek, mű békáknak, flamingóknak - bár egyes áruházakban még most is megtalálhatók. Ma már azonban semmiképpen sincs bennük sok eredetiség, sőt gyakorlatilag teljesen felesleges kiadásnak is minősül a beszerzésük - na, nem mintha eddig bármi hasznuk lett volna. A trend azonban nem tartott sokáig, így nyugodtan mellőzheted a furcsa kialakítású kerti törpéket.

Thinkstock
Thinkstock

A cukiságoktól azonban nem csak a kertben, de a lakásban sem árt megszabadulnod. Hagyj helyet magadnak és a párodnak, és ha vannak, az ágyról költöztesd el a plüss kutyákat, a pihe-puha gyerekkori mackódat, és a polcokat se rakosgasd tele színes, formás mütyürökkel. Bármennyire kedveled őket, általuk nem egy felelősségteljes, kívánatos nőnek tűnsz majd, hanem sokkal inkább egy túlságosan ragaszkodó gyereknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.