kastélyszálló Valentin nap utazás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha édeskettesben töltenél el egy kényeztető hétvégét a szerelmeddel, vigyél egy kis meghittséget a hideg téli hétköznapokba, és ünnepelj luxuskörülmények között! 

Tipp! 60 éve a trónon, ritkán látott képek a brit uralkodóról! Kattints a galériáért!


1. Romantika francia stílusban - Bikal

Bővebb infó: http://puchner.hu/


Thinkstock
Thinkstock


A Life tippje:

Kirándulj a Mecsek legszebb völgyébe, Óbányára, és fedezd fel Orfű izgalmas látnivalóit.


2. Valentin-nap jelmezben - Fenyőharaszt

Közeleg a Valentin-nap, és szívesen meglepnéd párodat egy nem mindennapi ajándékkal? A fővárostól 50 km-re lévő régi Podmaniczky-kastélyban 3 napig garantáltan megfeledkezhettek a hétköznapi gondokról. A kastélyszálló a szerelem ünnepére változatos programokat kínál: első este romantikázhatsz a kedveseddel, másnap élvezheted a kényeztető kezeléseket, este pedig részed lehet egy fenséges díszvacsorában, ahol jelmezbe bújhatsz, vagy egy vetélkedőn bebizonyíthatod, hogy ti vagytok a legjobb páros. Az esti élőzenés buli alatt korlátlanul ehetsz-ihatsz, és ha mindez nem elégítené ki az igényeidet, a szállóban olyan szolgáltatások is a rendelkezésedre állnak, mint a fitneszterem, a szauna, a biliárd ingyenes használata, vagy a szabadtéri pezsgőfürdő.
Bővebb infó: http://fenyoharasztikastelyszallo.hu/hu/

A Life tippje:

Ha szívesen kimozdulnál egy kicsit, Verseg és környéke remek lehetőséget ad a túrázásra.

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!


3. Összebújós esték a 150 éves falak között - Szeleste


Bővebb infó: http://www.szelesteikastely.hu/


Thinkstock
Thinkstock


A Life tippje:

A csodálatos természeti környezetben remek kikapcsolódás a tereplovaglás, amit neked is érdemes kipróbálnod.


4. Szerelmes percek barokk hangulatban - Zalacsány

A Zalai-dombság télen is gyönyörű, ezért ideális úti cél a romantikus pihenésre vágyóknak. A Zalacsány szélén fekvő történelmi kastélyszálló az 1800-as évek közepén került a Batthyány család birtokába. Az új tulajdonosok az épületeket barokk stílusban újították fel. Töltsd pároddal a Valentin-napot édes kettesben a múlt idők hangulatát idéző kastélyban, tegyél kellemes sétákat a 300 éves ősparkban, és hódolj a kulináris élvezeteknek a szálló elegáns éttermében. A termálmedence, a szauna, a masszázs gondoskodik a szellemi-testi feltöltődésről, és ha mozogni támad kedved, számos sportolási lehetőség áll rendelkezésedre. Fürdőzz szerelmeddel a hangulatosan megvilágított jakuzziban, és élvezd a lazítást egy pohár finom kastélybor társaságában.
Bővebb infó: http://www.wellnesskastely.hu/hu/fooldal.html

A Life tippje:

A pihenés mellett indulj felfedezőútra, és barangold be a dimbes-dombos zalai vidéket.


5. Testi-lelki kényeztetés festői környezetben - Szirák

Budapesttől 75 km-re, a Cserhát völgyében fekvő település tökéletes búvóhely, ha a pároddal egy kics csendes romantikázásra vágysz. A kastély a 18. században épült, majd egy házasság révén került a Teleki család tulajdonába. A festői szépségű kastélyépület és a hozzá tartozó hatalmas park lenyűgöző látványt nyújt, az önfeledt pihenéssel teli napokról pedig olyan kényeztető szolgáltatások gondoskodnak, mint pl. a sókamra, a wellness részleg vagy a különféle masszázsfajták. A szállóban izgalmas programok közül csemegézhetsz: többek között benevezhetsz pálinkakóstolásra, koktélpartira, rajz- és íráselemzésre vagy hőlégballonos túrára. Valentin-nap estéjén részt vehetsz egy különleges gasztroélményt nyújtó romantikus vacsorán, s így kipihenve térhetsz vissza a hétköznapok forgatagába.
Bővebb infó: http://kastelyszirak.hu/

A Life tippje:

Ha teheted, látogass el a Sasbérci kilátóhoz, ahonnan megcsodálhatod a téli panorámát.

Tipp! Bombaformában a 62 éves híresség! Kattints a galériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.