Photoshop Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Photoshop csodákra képes - Rihanna nemrég teljesen megváltozott, bár maga az énekesnő valószínűleg nem tudott semmiről sem.

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!


A Look magazin címlapját nézegetve furcsa érzésünk támadhat - valami nem klappol a Rihannáról készült képeken. A sztár korábbi, vörös szőnyeges megjelenéseiről készült képeket nézegetve azonban rájöhetünk, milyen ízléstelenül járt el a magazin a barbadosi sztár képeivel.

Look magazin
Look magazin

Még több fotó a kaméleonként változó énekesnőről. Kattints a képre!

Rihanna néhány hónappal ezelőtt egy zöld színű, merészen felsliccelt, vékony pántos Giorgio Armani estélyit viselt egy eseményen, a haja akkor hirtelenszőke volt. A Look magazin címlapján a megszólalásig ugyanilyen ruha van a sztáron, csak épp nem zöld, hanem pink színben. A címlaphoz azonban nemcsak a ruhát, hanem a sztár testét is kölcsönvették az eredeti képről. A ruha átszínezésénél kicsit nagyobb munka lehetett a sztár fejével. A szőke frizura ugyanis nem stimmel. Néhány szemfüles külföldi blogger rájött, hogy a testre applikált arc egy másik eseményen készült fotóról származik. A két vörös szőnyeges fényképet egyszerűen összemontázsolták - valószínűleg ez a megoldás illett a legjobban a magazinhoz. A furcsa fotókat itt nézheted meg.

Kíváncsiak vagyunk, vajon Riri szó nélkül hagyja-e az átalakítását.

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.