Katalin hercegnő Kate Middleton estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő stílusát eddig is imádtuk, a minap azonban a fiatal feleség végre megmutatta, hogy nemcsak elegánsan, hanem szexisen is fel tud öltözni.

Tipp! Rakj fánkot a füledbe! Vicces kiegészítők. Kattints a galériáért!


Hamarosan kezdődik a londoni olimpia, így mi is egyre többet láthatjuk majd Katalin hercegnőt hivatalos eseményeken. Legutóbb a BOA Olympic Concert rendezvényen jelent meg Vilmos herceg oldalán - estélyi ruhája pedig egyszerűen káprázatos volt. Katalin ismét kedvenc tervezőjétől, Jenny Packhamtől választott egy modellt. A türkiz, Swarovski kristályokkal díszített, csipkehátú selyemruha egyszerűen fenséges volt a hercegnőn. Üdítő és különleges szín, karcsú alakját kiemelő, szexis, mégsem kihívó szabás - minden teljesen rendben volt, sőt!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin - rendhagyó módon - a hivatalos eseményre nem zárt cipellőt választott: a pompás ruhát egy arany, platform Jimmy Choo szandállal viselte, kezében a ruhával megegyező retiküllel. Vilmos herceg kedvese szinte mindig kiengedi csodás barna fürtjeit, most azonban egy divatos, mégis klasszikus kontyot viselt, gyémánt fülbevalóval és a jegygyűrűjével. A hercegnő pompásan eltalálta a kiegészítők mennyiségét, a színeket - mi csillagos ötöst adtunk neki!

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Tipp! Szépségkirálynő-jelöltek fehérneműben. Kattints a galériáért!


Tudj meg mindent már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.