Magyar modell a Vogue címlapján

modell Axente Vanessa Vogue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbara és Mihalik Enikő hatalmas sikerei után újabb lányra lehetünk büszkék. Axente Vanessa az utóbbi időben egyre népszerűbb, legutóbb pedig óriási sikert könyvelhetett el.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



A lassan tizenhét éves nagylengyeli lány a Chanel kifutóján kezdte, a napokban pedig az olasz Vogue címlapján mutatkozik be több modellel együtt. Ez igen!

vogue.it
vogue.it

Kattints és nézd meg egy duci modell melleit! (18+)

A divatmagazin júliusi lapszáma igazán különleges lett: a címlapon Gucci-ruhákat viselő, boszorkányokká maszkírozott modellek szerepelnek, és ott van közöttük a mi Vanessánk is. A magazin ez alkalommal fiatal, alig tizenhat éves szépségeket vet be a címlapon, mely igazán különlegesre és félelmetesre sikeredett. Mint tudjuk, a Vogue szereti az ilyet.

Vanessával a magazinban olvasható egy interjú, melyben a szépség elárul pár dolgot magáról. A fiatal modell szeret elegánsan és sportosan is felöltözni, példaképei Gisele Bündchen és Karlie Kloss, nagy álma pedig az, hogy egyszer részt vehessen egy Victoria`s Secret bemutatón, majd elismert színésznő legyen. Mi szurkolunk!

Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.