csirke feldolgozás Buday Péter gasztroiskola webszakács Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész csirke bontása nehéz feladat, de meg lehet tanulni. A húsok előkészítése már "csak" gyerekjáték. Buday Péter ismét bemutat néhány fogást, és mellé egy receptet, amiben gyakorolhatjuk az elsajátított tudást.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9ZE6VbCjVKavC18t

Recept: Parmezános-majonézes saláta csirkemellcsíkokkal

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=2ZFzK0K4Vq1nZi60

A recept leírása itt található!

További leckékhez látogass el a GasztroIskolánkba !

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.