marhahús feldolgozása Buday Péter gasztroiskola gasztro roston sült karaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megfelelő irányban történő vágás kritikus pont - a rostok szempontjából. Buday Péter megmutatja, hogyan kell úgy feldolgozni a marhalábszárat, hogy az ízletes alapanyag legyen ételeinknek. Mellé pedig, szokásunkhoz híven, ajánlunk egy receptet. 
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=iDs2ihmXfodRo96z

Recept: Roston sült karaj, salátával:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=uf5m8MHxbQSQFDr4

A recept részletes leírása itt található!

További leckékhez látogass el a GasztroIskolánkba!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.