Buday Péter gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bővítjük wrappes kínálatunkat és egy újabb szendvicset kínálunk. Most már egy teljes hetet a változatosság jegyében kitölthetünk tízóraival vagy éppen egy délutáni uzsonnával. Munkahelyre, kirándulásra vagy éppen az iskolában igazán remek falatok. 

Igyekszünk mindig gyors és egyszerű ételeket kínálni, olyan alapanyagokból, amiket akár a sarki közértben is elérhetünk. Reméljük legutóbbi cikkünkben mindenki elsajátította a krémek készítésének mikéntjét. Ha nem, akkor gyorsan kattintsunk a cikkre és nézzük meg. A receptek 4 főre vannak megadva.


Tonhalas wrap

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ulpI7wZFbZdrSEV5

Hozzávalók:

4 db tortillalap
1 db citrom
15 dkg olajos tonhalkonzerv
6 ek tonhalkrém
6 dkg édes csemegehagyma
10 dkg vegyes levelessaláta
4 db főtt tojás
15 dkg kígyóuborka
5 dkg olívabogyó

A kiterített tortillalapot megkenem a tonhalkrémmel, eloszlatom benne a salátát, az olajos tonhalat, megcsepegtetem citromlével, megszórom a vékonyra szeletelt csemegehagymával, beleszórom a vékony csíkokra vágott kígyóuborkát és feltekerem. Háromra vágva egy szűk, magasfalú edényben tálalom.

Babkrémes szendvics

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=5HRW9T6xkL2NgRTz

Hozzávalók:

4 szelet magos kenyér
15 dkg sajtkrém
10 dkg leveles saláta
25 dkg babkrém
10 dkg paradicsom
10 dkg főtt bab
8 dkg csemegehagyma

A magos barnazsemlét háromba vágom. Mindhárom szeletet megkenem tejszínes sajtkrémmel. Salátát összevágok egészen kicsire és megszórom vele a szeletet. Babkrémet, csemegehagymát, kockára vágott paradicsomot helyezek rá, majd a tetejére újabb zsemleszeletet teszek. Így akár több emeletet képzek.

Hogy ízlik? Máshogyan készítenéd el? Írd meg nekünk és mi továbbítjuk Buday Péternek. Lehet, hogy a Te recepted lesz a következő, amit leforgatunk
Címünk: info@life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.