applikáció diéta iPad program alkalmazás Ez Zsír! fogyókúra iPhone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostantól számítógéphez se kell ülnöd ahhoz, hogy beírd a mai súlyodat, vagy hogy megnézd a mai étrendedet. Töltsd le az ingyenes Ez zsír! alkalmazást az okos mobilodra!

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Reggel a villamoson ülve úgy látod, hogy a mai idő nem kedvez a délutáni margitszigeti futásodnak? Már veheted is elő a mobilodat, hogy inkább egy otthoni aerobikot iktass be a helyére. Mostantól azon nyomban megváltoztathatsz bármit az Ez zsír! profilodon akár a buszmegállóban állva is. A bevásárló listát se kell már kijegyzetelned vagy kinyomtatnod, egyszerűen előkapod az okos telefonodat a zsebedből, és már tudod, is, mit kell a szatyorba tenni.

Androidos telefonokra, iPhone ra, sőt iPadre is letölthető az applikáció. Próbáld ki, és felejtsd el a számítógéphez kötöttséget! Ez tök zsír! ;)

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.