a nap cikke Takács Nóra cukorgyanta szőrtelenítés Hogyan legyek jó nő? szépség természetesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cukorgyantáról életemben először két éve hallottam. Épp egy riportot készítettem a témában, amikor feltűnt, hogy ez nem is bonyolult dolog. Csak egy kis víz, cukor meg citromlé kell hozzá. Hazamentem, kerestem egy receptet és megpróbálkoztam vele.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!Elsőre katasztrófa, nyúlt jobbra-balra, valamit elronthattam. Jó ideig nem is volt eszemben újra nekifutni a cukorgyanta készítésének, de idővel rengeteg levelet kaptam a témával kapcsolatban. Végül megembereltem magamat, és másodszorra láss csodát, sikerült! Azóta ez az egyik kedvencem. Most megmutatom, hogyan csinálom.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=sjZ4hlGvSLeBPNZr

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Tipp! Magyar lány a legdögösebb olimpikon! Kattints a képekért!Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.