Durva Photoshop vagy tökéletes ruha? - Irigyelni való idomokkal hódít a The Voice zsűritagja

Photoshop Christina Aguilera comb test The Voice fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Aguilera az utóbbi időszakban jó pár kilót felszedett, amitől - úgy tűnik - villámgyorsan megszabadult, hogy tökéletes külsővel pózolhasson a The Voice plakátján. Persze az is lehet, hogy mindez a grafikus szakemberek műve.

A hidrogénszőke énekesnő a vállára omló szélfútta tincsekkel, Marilyn Monroe pillantását idéző tekintettel, félig nyitott, vörös ajkakkal pózol a tehetségkutató műsort promotáló fotókon. A legszembetűnőbb mégis a tökéletes alakja. Az énekesnő nem kevés plusz kilót szedett magára az elmúlt időszakban, amit kicsit sem szégyell: húsos testét rendszeresen passzírozza testre simuló, alig takaró ruhadarabokba. Úgy tűnik, a fotózásra kemény edzéssel szabadult meg a méretes combjaitól.

AFP, www.nbc.com
AFP, www.nbc.com

Persze az is lehet, hogy az optikailag karcsúsító ruha miatt tűnik úgy, hogy jó pár kilót leadott, de nem zárhatjuk ki azt sem, hogy a grafikusok segítettek neki, hogy karcsúbb legyen. "Szeretem a testem. A barátom is imádja a testem" - nyilatkozta egy alkalommal az alakját ért kritikákra reagálva. Ehhez nem is tudunk többet hozzáfűzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.