A lámpa is öltöztet - Íme a legaranyosabb lámpák a gyerekszobába

lámpa gyerekszoba stílus bútor lakberendezés gyerek dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár a sötétben érzi magát bizonytalanul, akár a tanuláshoz vagy játékhoz szükséges némi fény az őszi délutánokon, ezek a lámpák mindenképpen jó szolgálatot tesznek: üdítő színeikkel és játékos formáikkal feldobják a gyerekszoba hangulatát.

Ez a gyermek- és környezetbarát anyagokból készült biztonságos, lepkés lámpa az egyik legszebb dísze lehet a gyerekszobának.

www.massive.be
www.massive.be

A kalózos-sárkányos fali lámpa tökéletes lehet azoknak a gyerekeknek, akik még többször felébrednek éjszaka.

 www.dalber.com
www.dalber.com

A fiúszobába ideális repülős fém mennyezeti lámpa érdekességét csavart mintája adja, praktikusságát pedig a minden irányba forgatható lámpatestek.

www.dalber.com
www.dalber.com

Lányoknak viszont, főleg, ha már kisiskolások, ez az aranyos virágos asztali lámpa ajánlott, ami fali lámpával is kombinálható.

www.eglo.com
www.eglo.com

A legkisebbek szobájában is szükség van világításra, de a szörnyektől rettegő nagyobbacskáknál is jó szolgálatot tehet ez a ledes biztonságos éjjeli jelzőfény, mely biztosan nem melegszik túl, hiszen tíz perc után automatikusan kikapcsol.

www.ansmann.de
www.ansmann.de

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.