Fehér ruhácskában is igazi vagány csaj! Így pózolt a kamerának Rihanna 6 évesen

nagymama fotó testvér kislány emlék Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nézzétek, mit találtam!" felkiáltással Rihanna egy olyan fotót posztolt magáról, ami igazi ritkaságnak számít. 6-7 évesen mosolyog nagymamája szoknyáját ölelgetve a kamerának - már akkor is látszanak huncut szemein, hogy ebből a fehér ruhás kislányból igazi vagány csaj lesz.

A képen Rihanna Dollyt, szeretett nagymamáját ölelgeti, akit nyáron veszített el, és akivel nagyon közel álltak egymáshoz. Mikor az énekesnő megtudta, hogy a nagymamájának már csak hetei vannak hátra, azonnal New Yorkba repült, hogy minél többet tudjon vele lenni, majd nagymamájának halála napján így búcsúzott tőle Twitter oldalán: "Viszlát, Dolly nagyi, aludj szépen, amíg újra látjuk egymást."

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

A képen a vagány fehér öltönyös kisfú Rihanna öccse, Rorrey, akit szintén imád a csinos énekesnő. Nemrég arról lehetett olvasni a bulvársajtóban, hogy öccsének egy barbadosi strandon elhelyezkedő luxusingatlant ajándékozott. Nem sokan tudják, hogy Rihanna öccse is zenél GQ művésznéven. Hogy ő hogyan változott meg, az itt látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.