Ultraszexi fürdőruhába bújt az egykori örömlány - Hatalmasat változott az utóbbi években

prostituált fürdőruha Zahia Dehar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zahia Dehar imádja a feltűnést. A fiatal szőkeség legutóbb Malibu partjainál mutatta meg tökéletes alakját és túlságosan is szexis bikinijét.

Zahia azzal szerzett hírnevet, hogy már tizenhat éves korában híres futballsztároknak volt a szeretője. A ma már húszéves lány később felhagyott a prostitúcióval, és piacra dobta fehérnemű-kollekcióját, mely hatalmas sikert aratott. A szőkeség a sok munkát nemrég egy malibui tengerparton pihente ki, ahol megmutatta fürdőruháját. A róla készült fotót itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szó se róla, Zahia remekül néz ki, de tény, hogy a különleges megoldással készített fürdőruha nem sokat takar. Hogy ez a darab közönséges vagy ultraszexi, azt mindenki maga döntse el, mindenesetre igen nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki bevállaljon egy efféle darabot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.