Ilyen ruhákat tervezett a fiatal ex-prosti - Melyiket vállalnád be?

divattervező szexi prostituált LifeNight Zahia Dehar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze húszéves Zahia Dehar korábban több focistával is viszonyt kezdett, most pedig kamatoztatja az afférjaiból befolyt összeget: divattervező lett.

Zahia tizenhat éves volt mindössze, amikor összejött a francia focistával, Franck Ribery-vel, később pedig pénzért szexelt Karim Benzema és Sidney Govou focistákkal is. Az afférok pár éve komoly botrányt kavartak, Zahia azonban eldöntötte: ő bizony hírnevet szeretne, nemcsak prostiként, de divattervezőként is. Munkálkodását siker koronázta: januárban az első, a napokban pedig a második fehérneműkollekcióját mutata be a Paris Couture Weeken. A kreációk kissé bizarrak, de el kell ismerni, van köztük egy-két érdekes, akár még viselhető darab is. Ti melyiket választanátok?

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

Átalakítunk! Dekoratív nő lett a fiatal Alexábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120703-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlMagyar modell a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120702-axente-vanessa-a-vogue-cimlapjan.htmlCombot villantott Beyoncéhttp://www.life.hu/legytrendi/20120702-combot-villantott-beyonce.htmlSzoknyák minden testalkatrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120629-lifefashionhu-akcio-szoknyak-minden-testalkatra.htmlFurcsa dolog történt Katy Perry dekoltázsávalhttp://www.life.hu/legytrendi/20120628-mi-tortent-az-enekesno-dekoltazsaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.