Katalin hercegnő bizsu fülbevaló ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliós nagyságrendűnek gondolták Katalin hercegnő ékszerét. Egy brit ékszerész fedte fel a titkát a mindössze 48 fontos kiegészítőnek.

Valószínűleg nem látta előre Cambridge hercegnője, mekkora felhajtás lesz egy pár, általa viselt fülbevaló körül. Katalin a Szent Pál-katedrálisban a királynő számára tartott gyémántjubileumi szertartás során viselte a finom stílusú ékszert, melyet a legtöbben valódi gyöngyből és gyémántból készültnek hittek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az ékszer azonban ismerős volt egy brit nőnek, aki online ékszerboltot vezet. Belinda Hadden úgy döntött, megtartja Katalin "titkát". Egy fülbevalóját elveszített hölgy azonban azzal kereste meg, hogy a hercegnőéhez hasonlót szeretne magának. Katalinnak hála, a brit asszony internetes üzlete 20 év kemény munka után beindult, és már az egész világon akadnak ékszerei után érdeklődő ügyfelek. Mi pedig annak örülünk, hogy Katalin ismét megmutatta: nemcsak méregdrága ékszerekkel lehet valaki igazán stílusos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.