Holly Madison terhesség babavállalás szexi szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseppet sem szégyenlős Holly Madison. Az állapotos nyuszilány bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját.

Hugh Hefner egykori kedvesétől nem áll távol a meztelenkedés. A harminckét éves egykori nyuszilány babát vár, erről mesélt a napokban az egyik magazinnak. "Furcsa úgy szexinek érezni magam, hogy gyakorlatilag egy labda van a hasamban. De már kezdek hozzászokni a dologhoz" - vallotta a szőkeség, aki eddig kilenc kilót szedett fel a terhesség miatt. A modell azonban így is nagyon csinos - a róla készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Próbálok egészségesen étkezni a baba miatt. Rengeteg zöldséglevet iszom, és sok gyümölcsöt eszem" - mesélte a hetedig hónapban lévő várandós anyuka. Holly Madison azt is elmondta, hogy már a terhessége kezdete óta küzd a hányingerrel, és ez nem is hagyott alább a hetedik hónapra sem. Míg a legtöbb kismamának el a 12. hét tájékán elmúlik, ő a mai napig sokszor rosszul van. A hírek szerint csillapíthatatlan terhességi rosszulléttől szenved Katalin hercegnő is, akiről pont emiatt derült ki, hogy kisbabát vár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.