Reese Witherspoon fogyókúrába kezdett

diéta színésznő szülés Reese Witherspoon fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke színésznő bevallotta, nehezebb leadni a szülés után rajta maradt pluszkilókat, mint azt korábban gondolta.

A Dr. Szöszi színésznője két hónapja adott életet kisfiának, Tennessee Jamesnek, aki a hírek szerint "békés, vidám, tökéletes kisbaba", és teljesen elbűvöli büszke mamáját. Witherspoon és magyar származású férje első közös gyermeke a hírek szerint szépen gyarapszik, míg anyukája éppen a szülés után rajta maradt súlyfelesleggel küzd.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Reese szerint a mérleg nyelve csak nehezen akar visszakúszni szülés előtti versenysúlyára. "Nem vagyok benne biztos, hogy valaha visszafogyok. Lassan kúsznak le a kilók. Olyan, mintha minden porcikámat a bizonytalanság járná át." A harminchat éves anyuka tisztában van vele, nem könnyű visszanyerni a terhesség előtti alakot. Elmondása szerint ilyenkor türelemmel kell lennie magához, hogy lassan, de biztosan visszataláljon egészségéhez. A kis Tennesse James azonban már puszta jelenlétével eltereli édesanyja figyelmét a kilókról, hiszen Witherspoon csak áradozni tud fiáról, mennyire tökéletes baba. A sztár egyébként kissé szigorú magával: néhány napja a pluszkilók ellenére is remekül festett a vörös szőnyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.