fashion week ruha Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow eddig nem tartozott a közönséges, magamutogató ruhákban bulizó sztárok közé. Az utóbbi időben azonban valami történhetett vele, mert a kétgyermekes anyuka többször is kacér ruhában mutatta meg kebleit a vörös szőnyegen.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


A szőke sztár először egy Diane von Furstenberg fekete miniruhában mutatta meg idomait, a mély dekoltázst fedő fekete tüllanyag nem sok teret engedett a képzeletnek. Gwyneth egy hivatalos találkozón vett részt ebben a szexi darabban, ami egészen jól is állt a sztárnak, és végre mi is megtudtuk, hogy Brad Pitt egykori kedvesének a combjai formásak és a mellei is feszesek maradtak a szülés után.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gwyneth másik "cicimutogatós" ruhája azonban cseppet sem nyerte el a tetszésünket. A sztár az idei, New Yorkban rendezett Met Gálán egy ezüstös, rövid selyemruhát viselt, amely a szokással ellentétben nem elölről, hanem oldalról mutatta meg a színésznő melleit. A ruha anyaga, a színe, a kiegészítők, a visszafogott konty és a smink mind tökéletes volt a színésznőn, de a ruha fazonjával nem vagyunk kibékülve. Egyrészt pluszpont jár a sztárnak, hogy végre megmutatja: neki is vannak formái, és ő is tud igazi nő lenni. Másrészt kíváncsiak vagyunk, mi hozta elő belőle ezt a hatalmas változást.

Tipp! Szoknyában parádéztak az énekes fiúk. Kattints a galériáért!Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.