Húsos combjait sem szégyelli a színésznő - A legelőnytelenebb ruhát választotta

fashion week comb ruha vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt megszoktuk, hogy a magyarországi vörös szőnyeg hemzseg a divatbakiktól, de mindig meglepetést okoz, amikor szörnyű összeállítással találkozunk valamelyik nagy filmbemutató premierjén. Legutóbb Brely Evans amerikai színésznő nyúlt mellé - nem is kicsit.

A tökéletes ruhát keresed? Hétről hétre új akcióval vár a Lifefashion.hu!


A Terápiás szerelem és a Sparkle című filmek sztárja az utóbbi mozi bemutatóján jelent meg egy haragoszöld, hosszú ujjas ruhában. Az csak egy dolog, hogy a ruha nagyon hosszú volt, sajnos ezen kívül számos probléma volt vele. A mély kivágás nem szépen emelte ki a színésznő dekoltázsát, akinek észlelhető mellbimbótapaszai tovább rombolták az összképet. Az estélyi szoknyarészének felvágása pedig a lehető legelőnytelenebb módon mutatott rá arra, hogy a színésznőnek bizony nincsenek mutogatnivaló combjai.

AFP
AFP

Ehhez a ruhához - ha már ragaszkodik hozzá - érdemes lett volna egy kecses szandált viselni, nem pedig egy ilyen otromba cipőt, de ez már a legkisebb probléma az összeállítással. Kíváncsiak vagyunk, hogy lehet, hogy egy ilyen kaliberű premierre nem kérik ki egy-egy stylist segítségét a sztárok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.