Helen Mirren Nicki Minaj mustra szépség Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét elején a szilveszteri buli lefárasztotta a hírességeket, így nem sok kedvük maradt a bulizáshoz. Persze az utóbbi napokban azért akadtak olyanok, akik döbbenetes stílusbakikkal keltettek feltűnést, de szerencsére van egy olyan színésznő is, akinek a megjelenésében csukott szemmel is bízhatunk. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Csillogás a köbön

Szilveszterkor gyakorlatilag bármennyi fény és csillogás megengedett, de Nicki Minaj mindig kötelezőnek érzi átlépni a határokat. Az énekesnő az év utolsó napján egy igencsak cuppanós, pezsgőszínű miniruhát húzott, melyet egy brutálisan csillogó platformcipővel fejelt meg. De van rosszabb ennél az utcalányosan dekoltált, popsit kiemelő ruhánál: az ócska bizsu, a babarózsaszínű rúzs és a hihetetlenül közönséges frizura hármasa még rátett a szettre egy nagy lapáttal. Nickihez képest Heidi Montag valóságshow-sztár még szolidnak tűnt hasonló, bár kevésbé közönséges szettjében. Vele csak az volt a baj, hogy a csillogó ruha és cipellő ellenére is roppant semmitmondóra sikerült a szőkeség megjelenése.

Northfoto
Northfoto

Így tették magukat nevetségessé a sztárok - Nézegess képeket!



Nagy kékség

A héten a sztárok abszolút kedvence a kék szín volt. Sajnos azonban nem mindenki találta el a megfelelő árnyalatot. Helen Mirrenben nem csalódhatunk. A színésznő csillagot kapott a hírességek sétányán, ennek örömére vette fel ezt az élénkkék kosztümöt nude cipővel. Az összhatást a többitől teljesen eltérő, likőrzöld színű laptáskával tette mesterivé a színésznő. Tanulhatna tőle Lauren Goodger celeblány, aki egy lényegesen közönségesebb kék színt választott magának. A híresség korcsolyázni fog a Sztárok a jégen című műsorban, de akkor sem értjük, miért kellett egy ilyen, minden vaskos domborulatot kiadó ruhát választania. A fekete cipővel pedig egyszerűen rémségesen fest az agyonbarnított sztár.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Barbie-invázió

A szőke, barna bőrű hölgyeknek remekül áll a rózsaszín. De nem árt vigyázni ezzel a színnel, mert könnyen rossz vége lehet a dolognak. Jó példa erre Pamela Anderson és Ashley Roberts is. A Baywatch egykori bombázója egy puncsszínű, bébidollra emlékezető, enyhén szólva is kislányos szettben mutatta meg negyvenhat évesen is kifogástalan virgácsait. Ashley Roberts pedig trendi szeretett volna lenni a babarózsaszín, érdekesen szabott peplumos ruhájában. Ez nem sikerült neki: ezzel a frizurával és kreációval épp úgy festett, mint egy élő Barbie.

Northfoto
Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.