Tündéri kislánya van az egykori valóságshow-sztárnak

pózolás anyaság Twitter kisbaba család Big Brother Imogen Thomas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karjában tartja pár hetes, gyönyörű kisbabáját az egykori valóságshow-sztár, Imogen Thomas. Annyira bájosak és szeretnivalók együtt!

Csak semmi flanc - tőle szokatlan módon ezúttal smink nélkül, mégis kisimult arccal pózol kisbabájával Imogen Thomas. Baba és mama gyönyörűek együtt. Ahogy a Life.hu korábban megírta, a valóságshow-sztár februárban adott életet kislányának, Arianának. A sztár saját Twitter oldalára posztolta a képet, amin szorosan öleli csöppségét. Imádnivalók együtt!

Forrás: Twitter/ImogenThomas
Forrás: Twitter/ImogenThomas

A februári szülés óta az egykori particeleb élete gyökeresen megváltozott. Az anyaság visszafogottabbá és konzervatívabbá tette. Szerintünk nagyon jól áll neki ez az új stílus is!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.